Logo De Vertaalpodcast aflevering 18 over Ergonomie
Ergonomisch aan de slag
4 juni 2020
Specialisatie: stripvertaler
16 juli 2020

Bill Gates wist het ons al jaren geleden te vertellen: “If your business is not on the internet, then your business will be out of business.”

Op het internet aanwezig zijn, kan tegenwoordig natuurlijk op verschillende manieren. De “tradionele” oplossing, een eigen website, blijft het echter nog steeds goed doen.

Maar heeft zo’n eigen website voor jou als freelancer eigenlijk wel zin? Is het allemaal niet teveel moeite, en hoe begin je daar dan aan? Ik praat er in deze aflevering over met collega-vertaler Bart Roelands, die toevallig ook websites bouwt voor zzp’ers en kleine bedrijven.

We hebben het over de zin en onzin van een eigen website, platformen, waar je op moet letten, en wat het kost om een website te laten bouwen. In het gesprek haalt Bart ook aan hoe je er met Iubenda voor kunt zorgen dat je website ook voldoet aan de privacywetgeving. Is Iubenda voor jou een goede oplossing? Via deze link krijg je 10% korting op je eerste aankoop – en steun je meteen de podcast. 

Heb je je overigens al ingeschreven voor de nieuwsbrief die bij deze podcast hoort? Dan krijg je de volgende afleveringen voortaan automatisch toegestuurd!

Comments are closed.