Logo De Vertaalpodcast aflevering 17 over Unpaid
Onbetaalde factuur? Unpaid heeft misschien een oplossing.
21 mei 2020
Tijd voor je eigen website?
17 juni 2020

Misschien zit je net als ik urenlang achter de computer, en misschien heeft dat bij jou ook wel al voor problemen gezorgd. Pijnlijke gewrichten, stijve schouders … het zijn stuk voor stuk problemen die nefast zijn voor onze gezondheid en productiviteit.

Toch kun je daar in grote mate zelf iets aan doen door je werkomgeving aan te passen aan je lichaam en aan de manier waarop je aan de slag gaat. Dat heet ergonomie, en bedrijfsfysiotherapeute Nandi Hollegien vertelt ons er alles over. Na deze aflevering van De Vertaalpodcast weet je precies hoe je zelf je eigen werkplek goed kunt instellen, en hoe vaak je nu eigenlijk moet bewegen.

Heb je meer hulp nodig bij het instellen, of ben je op zoek naar een snelle samenvatting? Nandi heeft voor ons ook een handige checklist gemaakt. Ik hoor graag in de reacties of je er ook echt mee aan de slag bent gegaan, en of het je heeft geholpen!

En als je dan eindelijk ontspannen achter het scherm zit, schrijf je dan meteen ook in voor de nieuwsbrief. Dan krijg je de volgende aflevering automatisch toegestuurd, en krijg ik een beter idee van wie naar deze podcast luistert en waar de volgende afleveringen over moeten gaan.

Comments are closed.