De Vertaalpodcast logo aflevering 6
Specialisatie: ondertitelen
6 June 2019
Over marketing
1 August 2019

Meer over SEO

Nieuwe klanten moet je zoeken, maar het is natuurlijk erg fijn als potentiële klanten jou zelf ook goed kunnen vinden. Met SEO kun je het hen in elk geval wat makkelijker maken.

SEO zet je echter niet alleen in voor je eigen website. Door op een paar dingen te letten, kun je ertoe bijdragen dat je vertalingen makkelijker te vinden zijn door zoekmachines. Op die manier lever je meerwaarde, en kun je je onderscheiden als vertaler.

Hoe dat zit? Daar praat ik over met Nathan Veenstra, SEO-specialist en drijvende kracht achter letterzaken.nl. Nathan legt uit wat SEO precies is, en stipt aan waar we op kunnen letten.

Als je daar meer over wilt weten, neem dan zeker eens een kijkje op de website van Nathan. Je vindt er een heldere blog en informatie over diensten en cursussen.

Nathan heeft voor ons ook een checklist gemaakt met een aantal punten die je zelf makkelijk kunt gebruiken. Die is helemaal gratis te downloaden.

Blij met de podcast? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief – je geeft me er een schouderklopje door, en je ontvangt dan zelf regelmatig de laatste nieuwtjes over deze podcast en over andere activiteiten van Confer.

2 Comments

  1. Marja de Reuver says:

    Erg leerzaam weer, Steven!
    Bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *